webdesign ID advertising

websdesign ID advertising

U gaat een website laten maken?

Weet wat u wil!

Een website laten maken, het is een actiepunt dat zeker niet in uw marketingplan mag ontbreken. Een professionele website is namelijk uw eerste 2e vestiging!

Uw bedrijf moet online uiteraard net dezelfde uitstraling hebben als uw offline verkooppunt en daarom mag een maatwerk ontwerp al zeker niet ontbreken. De look & feel van uw site moet toch aansluiten bij uw corporate identity en de huisstijl die u zo zorgvuldig heeft uitgekiend? Dat vinden we bij ID-Advertising ook en daarom voorzien we de websites die we bouwen steeds van een design op maat dat naadloos bij uw bedrijfsimago aansluit.

Dan heeft u een mooie website, maar is die dan ook praktisch?
CMS, ook dat is een belangrijk sleutelwoord wanneer u een website laat maken. Zo’n CMS of Content Management System laat u toe om zelf uw website te beheren en up-to-date te houden. Via een praktische online toegang kan u zo eigenhandig nieuwsberichten posten, de portfolio met uw realisaties bijwerken en de webteksten aanpassen waar nodig.

Juist, webteksten. Bijna vergeten. Gaat u die zelf schrijven? Heeft u daarvoor wel voldoende tijd en is uw pen wel scherp genoeg?

Wanneer u bij ID-Advertising een website laat maken, hoeft u deze keuzes alvast niet meer te maken. Wij bouwen namelijk websites met alles er op en eraan! Uw website zal er stralend uitzien dankzij een origineel en uniek design dat op maat van uw bedrijf wordt ontworpen (geen gebruik van templates dus), ze zijn standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke CMS én ook het schrijven van commerciële én zoekmachinevriendelijke webteksten kan u aan onze vaste huiscopywriter uitbesteden.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Weten wat u wil, is erg belangrijk wanneer u beslist om een website te laten maken, maar vergeet u zeker ook niet even na te denken over wat u precies met de website wil bereiken? Geen nood, bij ID-Advertising stellen we een hoop vragen voor we aan het webdesign beginnen en zo hebben we samen snel een duidelijk actieplan opgesteld.

Wil u vooral nieuwe klanten bereiken of wil u eerder een hogere verkoop realiseren bij uw bestaande klanten? Misschien bent u wel eerder geïnteresseerd in employer branding om de aanwerving van toekomstig personeel te vergemakkelijken? Wij leggen de juiste nadruk zodat uw website de verwachtingen helemaal inlost.

Ook qua functionaliteiten en features zijn de mogelijkheden eindeloos. Een portfolio, een blog, nieuwsberichten, een meertalige website, Google Maps & Google Analytics, social media buttons en responsive designs die zich aanpassen aan de schermgroottes en –resoluties van mobiele apparaten, het zijn maar enkele van de vele opties die u mogelijks ook wel wil toevoegen.

Bij ID-Advertising is er meer mogelijk dan u denkt. Terwijl Martine zich buigt over de structuur, de lay-out en de uitstraling van uw nieuwe website, gaat onze programmeur Peter aan de slag en voor hem is geen uitdaging te groot. Wil u bijvoorbeeld een module laten programmeren om uw website aan uw bedrijfseigen systeem te koppelen of droomt u van een interactieve webshop? Peter makes the magic happen!

Een website laten maken door ID-Advertising, dat gaat zo

Laten we eerst starten met een duidelijke briefing. Dat bent u intussen van ons gewoon. Samen overlopen we wat u van de website verwacht, hoe die er moet gaan uitzien en welke doelstellingen u ermee wil bereiken.

Wij werken een geheel uniek design uit dat op maat van uw bedrijf wordt ontworpen. Dit eerste designvoorstel bezorgen we u voorlopig nog even in pdf. Wanneer we uw eerste feedback en opmerkingen verwerkt hebben en uw goedkeuring krijgen, plaatsen we het definitieve ontwerp op een tijdelijk webadres. Zo kan u live ervaren hoe uw website overkomt en die uitvoerig testen zonder het verrassingseffect bij uw klanten te verliezen.

U kan op dit moment ook zelf teksten en beelden aanvullen via de CMS.
Of besteedt u het schrijven van webteksten liever uit? U kan beroep doen op onze vaste copywriter om professionele teksten te schrijven die zowel klantgericht als zoekmachinevriendelijk zijn opgebouwd. Met deze professionele SEO copywriting zorgen we ervoor dat uw teksten niet alleen de juiste boodschap meegeven en bezoekers aansporen tot actie, maar ook dat uw website op bepaalde trefwoorden hoger zal scoren in Google! Een niet te onderschatten meerwaarde dus, want meer bezoekers = meer conversie!

Heeft u onze professionele tekstschrijver ingeschakeld, dan zorgen wij ervoor dat de teksten in geen tijd in de CMS geïmplementeerd worden. Wanneer dat alles klaar is, heeft u nog maar eventjes geduld nodig voor de website helemaal alive-and-kicking op het wereldwijde web verschijnt.

En dan is het aan u! Vertel het voort en voorzie de nodige tamtam om uw nieuwe website aan te kondigen, maar vergeet u ook niet om de site up-to-date te houden en regelmatig bij te werken?

Hoe vergaat het uw website verder?

Houdt u van zekerheid, dan kan u opteren voor een ID-Advertising onderhoudscontract. Op geregelde tijdstippen zullen we een back-up maken van de website en het systeem en de gebruikte plug-ins updaten om de beveiliging van uw site ten allen tijde te garanderen. Niet alleen de inhoud van uw site, maar ook de technische opbouw heeft namelijk af en toe een onderhoudsbeurt nodig.

En dat scoren in Google, dat sprak u vast ook wel aan? Leest u vooral nog even verder, want hier leggen we u uit hoe u van uw digitaal visitekaartje ook een interactieve website maakt die scoort bij uw bezoekers én bij zoekmachines!

De troeven van ID-Advertising webdesign kort samengevat

  • We ontwerpen steeds een uniek en origineel design, volledig op maat van uw bedrijf.

  • Onze websites zijn standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke Joomla!® of WordPress® CMS zodat u zélf uw website kan beheren.

  • Alles is mogelijk! Geen functionaliteit of technische uitdaging gaan we uit de weg!

  • Zelfs het schrijven van webteksten kan u uitbesteden aan onze professionele copywriter. Zo bent u zeker dat uw teksten commercieel aantrekkelijk, maar ook zoekmachinevriendelijk zijn opgebouwd en geeft u uw website alle kansen om hoger te scoren.

  • Bij ID-Advertising hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat uw website op-en-top functioneert. We zorgen trouwens ook voor hosting, domain registratie en back-up.

Klaar om uw nieuwe website te laten maken?U ziet het, een website laten maken bij ID-Advertising is helemaal geen complex project. U hoeft alleen te bepalen wat u precies wil bereiken en wij nemen al het overige uit handen. Met een sterk team ervaren webdesigners, IT’ers, programmeurs en copywriters, kan u bij ons zorgeloos een website laten maken!

Wil u meer weten over onze werkwijze en interesseert het u wel om een vrijblijvende offerte te ontvangen om zo’n website te laten maken? Laat het ons weten!