Paraiso Rio Real is een prachtig vakantiedomein in Bahia, Brazilië. Om verhuur van de villa's te stimuleren werd beslist om het volgende te ontwikkelen:

logo:

In eerste instantie werd gestart met het ontwerpen van een logo. Uit een reeks voorontwerpen werd een logo gekozen dat de verschillende elementen van Paraiso Rio Real bevat: de villa's, de rivier en palmbomen, en dit alles in de vrolijke kleuren die zo eigen zijn aan het Brazilië dat ik heb leren kennen.
logo paraiso rio real

visitekaartjes:
visitekaartjes id advertising

website:
De website moest uiteraard de sfeer van het terrein uitstralen en de verhuur van de villa's ondersteunen. Dankzij de prachtige foto's die we ter beschikking kregen was het makkelijk een aantrekkelijke homepage te maken die uitnodigt om door te klikken.
Aangezien de villa's toebehoren aan verschillende eigenaars werd gekozen voor een website met Content Management Systeem (Joomla) zodat iedere eigenaar zijn foto's, informatie, beschikbaarheid en prijzen op eenvoudige wijze kan ingeven en aanpassen.

Daarnaast werd rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid van de website voor de bezoeker die graag wil reserveren:
- dankzij het overzichtsplan krijg je een beeld van het terrein en de ligging van de verschillende villa's
- per villa werd een pagina voorzien met beelden en specificaties
- dankzij de beschikbaarheidskalender kan de bezoeker perfect zien welke villa's nog te huur zijn in de geplande vakantieperiode
- de reservatie kan doorgegeven worden via het contactformulier.

website ontwerp id advertising

brochure:
In dezelfde stijl werd een brochure opgemaakt die verwijst naar de website voor meer informatie en reservatie.
folderontwerp id advertising

Sociale media:
Facebook is voor Paraiso Rio Real uiteraard een uitstekend medium om foto's te delen, acties te plaatsen en de villa's te promoten. De Facebook bedrijfspagina werd opgemaakt in 3 talen aangezien hier zowel Braziliaanse als buitenlandse gasten komen. Op die manier ziet elke fan alleen posts in zijn eigen taal en kan je bovendien de posts aanpassen aan je doelpubliek, een Braziliaanse fan zal immers andere info verwachten dan een Belgische of Nederlandse fan.

sociale media id advertising

Bekijk hier de website en reserveer misschien ook uw volgende vakantie :-) :
www.paraisorioreal.com

terug naar overzicht


Grafisch werk voor Inge Rock
In 2012 leerde ik de organisatie van Inge Rock kennen. Wat ze brengen sprak me enorm aan en dankzij hen kon ik persoonlijk enorm evolueren.
Enkele maanden geleden kreeg ik van Inge Rock de vraag of ik als grafisch ontwerper met hen wou samenwerken, wat ik uiteraard graag aannam. Sindsdien heb ik een aantal leuke projecten voor hen mogen aanpakken.
Wil je meer weten over Inge Rock en haar coaching-programma's, klik hier.

ingerock yourpower
rock banners rock sterren rock-turning point
terug naar overzicht

Afspraaktool Aldiva-works.
Binnenkort staat onze klant Aldiva-works op de bisbeurs te Gent. Tijdens een bespreking over het nodige marketingmateriaal voor de beurs werd geopperd dat het mooi zou zijn indien afspraken met de klant automatisch konden bevestigd worden.
Vanuit dat idee gingen we aan de slag en ontwikkelden we een tool die op de ipad kan gebruikt worden en multifunctioneel is:
- de afspraak verschijnt automatisch in de kalender van de juiste vertegenwoordiger
- de klant krijgt automatisch een email met bevestiging van de afspraak
- er word een kopie van de mail verstuurd naar Aldiva-works met alle gegevens van de klant

Aangezien deze handige tool ook na de beurs kan gebruikt worden voor het bevestigen van afspraken, werd ze ook uitgebreid naar professionele contacten. Het gebruik ervan werd zeer eenvoudig gehouden:

In een eerste scherm kiest de vertegenwoordiger van Aldiva-works welk type van mail hij wenst te versturen:
- afspraakbevestiging naar de particulier
- afspraakbevestiging naar de professioneel
- herinneringsmail naar de particulier die geïnteresseerd is maar geen afspraak kan maken omdat hij bv zijn agenda niet bij heeft.

Op basis van die keuze wordt er een invulscherm zichtbaar waar de gegevens van de klant worden ingevuld en eventueel datum en uur van afspraak. Daarbij werd een extra controle voorzien om te vermijden dat dubbele afspraken worden gemaakt.

afspraaktool Aldvia

Zodra op 'verzenden' is geklikt, wordt de afspraak in de agenda voorzien en wordt er automatisch een bevestingingsmail naar de klant verstuurd. De klant of prospect ontvangt echter geen saaie bevestigingsmail maar krijgt een aantrekkelijke mail, volledig in de huisstijl van Aldiva-works.

afspraaktool via ipad afspraken bevestigen via ipad

Op die manier werd het maken van afspraken volledig geautomatiseerd en creëerden we een uitstekende marketingtool.
Terug naar overzicht

IPM is een bedrijf dat bestaat uit verschillende afdelingen.
Alles start vanuit IPM-bouw, gericht op bouwmanagement en coördinatie van nieuwbouw- of verbouwingsproject.De andere afdelingen zijn daar een logisch gevolg van:
Designo maakt meubels, inrichtingen en keukens op maat van buitengewoon hoge kwaliteit.
MD-serviceflats is een project met luxueuze assistentiewoningen die uiteraard werden gebouwd door IPM-bouw.
Gimmo koopt, verkoopt en verhuurt gebouwen, serviceflats, industriegebouwen, handelsruimtes enz.
Aangezien iedere afdeling zijn eigen bedrijfsnaam en doelpubliek heeft, was het logisch dat er afzonderlijke websites zouden aangemaakt worden. Na overleg met de klant werd besloten een basistemplate op maat van het bedrijf te ontwikkelen en op basis daarvan de 4 website op te zetten.

De voordelen:
Kosten van ontwerp en ontwikkeling zijn beperkt
• Er is slechts 1 hosting nodig voor de 4 websites. Het systeem bepaald welke template wordt getoond op basis van de url die wordt ingegeven.
• Door dezelfde basistemplate te gebruiken is er een duidelijk verband tussen de verschillende websites en zijn verwijzingen tussen de websites logisch.
• De template werd zo ontworpen dat er toch nog voldoende ruimte is voor de specifieke verrreisten en sfeer van elke website op zich.
• Voor het onderhouden en updaten van de websites is slechts 1 login nodig. Vanuit 1 administrator worden de verschillende websites aangepast.

U kan de verschillende websites bekijken op:
md-serviceflats.be
gimmo.be
ipm-bouw.be
designo-kitchens.com

webdesign ID advertising ID advertising webdesign
ID webdesign webdesign ID advertising

Is het werken met templates ook voor uw bedrijf een mogelijke oplossing?
Contacteer ons op info@id-advertising.be en we bespreken vrijblijvend uw project.
terug naar overzicht


Aldiva-works, specialist in kelderdichting en opstijgend vocht heeft zijn klanten vooral in de BtoB sector.
Om ook de particulieren markt de benaderen werd een volledig afzonderlijke strategie ontwikkeld.
In eerste instantie werd in functie van de 2 hoofdspecialiteiten een cartoon ontwikkeld.
aldiva-kelderdichting aldiva opstijgend vocht
Op basis van de cartoons werd een drieluik ontworpen en gedrukt, dat op grote aantallen werd verspreid.
Ook op de website worden de cartoons gebruikt als herkenning in combinatie met een aparte pagina voor particulieren met een aantal getuigenisen van tevreden klanten.

aldiva website aldiva website
Daarnaast worden ook nog een aantal andere communicatietools ontwikkeld zoals een app om afspraken te bevestigen, aankleding van een container en camionette, nieuwsbrieven en demonstratiematerialen voor de volgende beurs.

aldiva container aldiva camionette
Wat Aldiva-works er van vindt:
"Wij zijn alvast heel tevreden over het resultaat. Samenwerking loopt op wieltjes en alvast niets dan lof over de geleverde prestaties. Wij zien alvast uit naar een langdurige aangename samenwerking."

terug naar overzicht
Softsuit
Softsuit is een startend bedrijf waarbij software development centraal staat, naast consultancy en hardware.
Enkel de naam was bestaand en vormde de basis voor het ontwikkelen van logo en huisstijl.
Op basis daarvan werd dan het ontwerp gemaakt van de website, www.softsuit.be. ID advertising zorgde voor het ontwerp van de verschillende pagina's, Pascal van Softsuit zorgde voor de uitvoering.

logo softsuit door ID advertising
huisstijl Softsuit door ID advertising

Hieronder ziet u de homepage van softsuit, de volledige website kan u bekijken op www.softsuit.be

website softsuit, otworpen door ID advertising
Terug naar overzicht
Magazine 03beheer
In een tijd waarin we allemaal overspoeld worden door digitale mailings kunnen we opnieuw opvallen door een mooi drukwerk te versturen. 03beheer kiest ervoor om halfjaarlijks een magazine te maken waarin zij enerzijds tonen met welke projecten het bedrijf bezig is maar anderzijds ook informatie verstrekken aan de klant. In het eerste nummer kwam oa de wet op mede-eigendom aan bod, beveiliging van liften, enz.
ID advertising mocht instaan voor de fotografie, de vormgeving en het drukwerk.
Bekijk hier het volledige magazine van 03 beheer.

magazine 03 beheer
Terug naar overzichtNanofix
Onze klant Javac had plannen om een nieuw product op de markt te brengen. Het product werkt energiebesparend voor benzinemotoren (ja, ook voor uw wagen) en is milieuvriendelijk. Naam en logo waren bestaand en dienden als basis voor het ontwikkelen van verpakking en website.
Het ontwerp van de verpakking werd voorgesteld in een 3D-tekening waardoor de klant een realistisch beeld kreeg van het geheel. Productie van de etiketten en dozen gebeurde door de klant zelf in China waar hij al jaren contacten heeft.
nanofix verpakking
Ondertussen werd ook gestart met de website en webshop. Er werd gekozen voor een website met CMS in Joomla zodat de klant zelf zijn website volledig kan onderhouden en de bestellingen van het product volledig online kan opvolgen. Aangezien de verkoop wereldwijd wordt voorzien, werd de website voorzien in 4 talen, wat later waarschijnlijk nog zal uitgebreid worden. De website wordt het komende jaar nog verder uitgebreid met nevenartikelen. www.nanofix.eu
nanofix website nanofix websites
terug naar overzicht


Kringwinkel Halle
Televil was al eigenaar van 5 kringwinkelpunten in de rand rond Brussel. Begin 2012 werd een 6de kringwinkel geopend in het centrum van Halle en al zeggen we het zelf, het is mooi geworden !
In september 2011 kreeg Box32 in samenwerking met ID advertising de opdracht om dit nieuwe winkelpunt volledig in te richten. We maakten een grondplan, bepaalden de kleuren, tekenden meubelen uit en maakten een volledige voorstelling in 3D. Ook de aankleding en signalisatie werd volledig door ons onder handen genomen.
Kringwinkel zelf nam de volledige uitvoering op zich.
Hieronder tonen we een aantal beelden van de ruimte zoals ze was, de 3D illustraties met onze voorstellen en het uiteindelijke resultaat.

Beelden van de ruimte zoals ze gehuurd werd.
inrichting kringwinkel halle inrichting kringwinkel halle inrichting kringwinkel halle
Links de 3D-tekening met het ontwerp, daarnaast het resultaat.
boeken en CD's
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting
toonbank en decoratiemateriaal
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting
kleding
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting
kinderhoek
3D tekening winkelinrichting winkelinrichting winkelinrichting

terug naar overzicht