webdesign ID advertising

websdesign ID advertising

Een website hebben is goed, er iets mee doen nog beter!

Van communicatieplanning tot sociale media, nieuwsbrieven, SEA en SEO optimalisatie

Een website is geen statisch gegeven. Het is een marketingtool die u ten volle moet benutten om er maximaal resultaat uit te halen. Net zoals u advertenties best herhaalt om niet in de vergetelheid te geraken en net zoals u uw huisstijl consequent moet aanhouden doorheen heel uw bedrijfscommunicatie om herkenning op te roepen, kan u ook met uw website meer bereiken dan u denkt!

Een doordachte communicatieplanning is de snelste weg naar hogere conversie

Hoe u het onderste uit de kan haalt met uw website en maximale conversie (verkoop dus) realiseert, dat bekijken we samen met u wanneer we een digitale communicatieplanning opstellen. Zo kan u bijvoorbeeld actief inzetten op de sociale media en elektronische nieuwsbrieven om uw website te ondersteunen, of de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw site vergroten met SEO optimalisatie. Of is Search Engine Advertising via Google Adwords eerder iets voor u?

Samen met u stellen we een digitale communicatieplanning op die afgestemd is op uw vooropgestelde doelstellingen én op uw budget! Al stopt het daar niet, want bij ID-Advertising vinden we het ook erg belangrijk dat zo’n communicatieplanning haalbaar en concreet realiseerbaar is, dus ook de nodig tijdsbesteding nemen we grondig onder de loupe!

De impact van een sterke elektronische nieuwsbrief valt niet te onderschatten

Ook u ontvangt ongetwijfeld regelmatig nieuwsbrieven van bedrijven die u regelrecht richting prullenmand stuurt. Toch kan een elektronische nieuwsbrief versturen zeker een verstandige keuze zijn in uw marketingplan.

Zolang u die correct opstelt en verstuurt natuurlijk en u er informatie of promoties in aankondigt waar uw klanten écht iets aan hebben. En een aantrekkelijke lay-out mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Bij ID-Advertising ontwerpen we een html template die perfect aansluit bij uw bestaande huisstijl en we hebben ook verschillende formules uitgewerkt om zo’n elektronische nieuwsbrieven op regelmatige basis of eenmalig te versturen.

Beter scoren in Google met SEO optimalisatie

SEO of Search Engine Optimization omvat een hele reeks tekstuele en technische ingrepen waarmee we de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google kunnen vergroten. Niemand kent de diepste geheimen of de exacte algoritmes van de zoekmachines in detail, dus SEO optimalisatie is zeker geen exacte wetenschap.

Positie 1 in de zoekresultaten behalen, is mogelijk, maar het kan daarom niet gegarandeerd worden. Al kunnen we uw posities in de zoekresultaten zeker wel stevig omhoog duwen.

Hoe we dat doen?
Bijvoorbeeld met SEO optimalisatie. We gaan onder meer alt-tag benamingen geven aan de gebruikte afbeeldingen, de url webadressen aanpassen naar een Googlevriendelijk en leesbaar alternatief én we zetten in op SEO copywriting.

Onze huiscopywriter is er net in gespecialiseerd om webteksten te schrijven die zowel voor uw lezers als voor de zoekmachines aantrekkelijk zijn opgebouwd. Met een grondige trefwoordenanalyse bepalen we vooraf op welke woorden en woordcombinaties u beter gevonden wil worden en daarop focussen we ons wanneer we de teksten schrijven. Zelfs de meta-data, ofwel die korte tekstjes die u in de zoekresultaten ziet verschijnen, passen we aan.

Met SEO optimalisatie maakt u uw website vlotter vindbaar voor zoekmachines en dus ook voor uw klanten!

SEO en SEA een heel verschillende aanpak

Wanneer u een zoekopdracht ingeeft, merkt u snel dat er helemaal bovenaan de zoekresultaten en in de rechtermarge gesponsorde advertenties verschijnen. Deze zien er net zo uit als de andere zoekresultaten, maar uw website komt niet zomaar op die topposities terecht. Bij een Google Adwords campagne biedt u als het ware in een soort online veiling op deze posities en u betaalt een bedrag telkens er op de advertentie wordt geklikt, de CPC of Cost-per-Click. U kan echter wel vooraf bepalen welk bedrag u per dag of per maand wenst te spenderen. U hoort ons al komen, een Google Adwords campagne opzetten en opvolgen, daarvoor is enige marketingexpertise vereist. Enkel zo bent u zeker dat u in de juiste trefwoorden investeert en dat uw SEA budget optimaal rendeert. Voor gerichte campagnes met social media, elektronische nieuwsbrieven en voor SEO optimalisatie en SEA campagnes kan u rekenen op ID-Advertising. Wij volgen uw resultaten stipt op en sturen bij waar nodig. Heeft u graag een extra woordje uitleg over digitale communicatieplanning, het aantrekken van meer bezoekers of het vergroten van uw conversie? U hoeft ons enkel even te contacteren.