grafisch ontwerp ID advertising

grafisch ontwerp ID advertising

Is uw communicatie wel écht
een schot in de roos?

Met professioneel communicatieadvies schiet u zeker raak!

Als rasechte ondernemer bent u ongetwijfeld actief aan het prospecteren en proactief marketing aan het voeren om de toekomst van uw bedrijf te verzekeren. U investeert vast ook al in de zichtbaarheid van uw onderneming via advertenties, sponsoring, social media of digitale advertising. Maar hoe zeker bent u dat uw investeringen écht renderen?

Wanneer u marketingconsultant ID-Advertising inschakelt voor maatwerk communicatieadvies mag u gerust zijn dat uw marketingbudget optimaal verdeeld wordt en dat uw communicatie doel raakt!

Wat houdt ons communicatieadvies juist in en hoe gaan we te werk?

Bij ID-Advertising nemen we de tijd om vooraf een grondig onderzoek uit te voeren om te bepalen welke media het best geschikt zijn voor uw bedrijf en welke marketingmix uw boodschap de beste resultaten oplevert.

Wanneer we uw communicatieplan uitwerken, overlopen we samen met u welke doelstellingen u wil behalen met uw campagnes. Wenst u vooral nieuwe klanten aan te trekken, kan u nog heel wat extra verkoop genereren bij uw bestaand cliënteel of mag het een combinatie van de twee zijn?

U heeft het vast ook erg druk en er is budget, maar dat is zeker niet oneindig. Daarom gaan we niet gewoon de meest geschikte marketingkanalen oplijsten. Neen, we stellen een haalbare planning op voor een marketingcampagne die over langere tijd maximale zichtbaarheid oplevert en dat alles strikt binnen het vooropgestelde budget.

Ons communicatieadvies is dus zeker geen abstract theoretisch model,
maar een praktische handleiding op maat van uw bedrijf!

Om u ervan te verzekeren dat uw marketingcampagne doel treft, is ook een strikte opvolging absoluut noodzakelijk. Uw persoonlijk communicatieadvies moet niet alleen in de praktijk worden omgezet, op geregelde tijdstippen gaan we ook de tussentijdse resultaten evalueren en bijsturen waar nodig.

U kan trouwens niet alleen op communicatiebureau ID-Advertising rekenen voor het opstellen van doelgericht communicatieadvies, u kan ook heel wat taken aan ons uitbesteden om het marketingadvies in de praktijk te realiseren.

Een consequente huisstijl en een sprekend logo ontwerpen, een website bouwen en die optimaliseren om de best mogelijke resultaten in zoekmachines te behalen, het zijn maar enkele voorbeelden van de grafische werkzaamheden die wij samen met ons vast team van creatieve freelancers tot in de puntjes voor u verzorgen.

Neemt u gerust een kijkje bij onze andere diensten en onze eerdere realisaties om te ontdekken wat wij voor uw bedrijfscommunicatie en marketing kunnen betekenen.

Of wil u zich er toch even van verzekeren dat uw huidige communicatie en marketingcampagnes écht opbrengen? Contacteer ons en we maken met plezier een vrijblijvende offerte voor maatwerk marketing-, media- en communicatieadvies!